Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

20/04/2018
Проширена територија за продажба на Chart industries USA дозатори во Романија и Унгарија

повеќе
10/06/2018

Винската сезона 2018 наближува...

повеќе
10/06/2018

Дозатори за течен азот...

повеќе

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ЗОШТО СМЕ ВИ ПОТРЕБНИ?
Опрема-машини, репро материјали, сировини за производство на сите видови алкохолни и безалкохолни пијалоци, кондиторска индустрија како и стручни совети и проценки при производствени процеси за отстранување на проблеми односно за подобрување на квалитетот на крајниот производ!

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА НАШАТА ВЕБ СТРАНА!

2018 © Тохем дооел. Сите права задржани . Правна напомена